Komentáře

Zpět na článek

Karel Šíp je moje noční můra, a to ani nemusí vtipkovat o znásilnění (komentář)

6 komentářů

Ji Bauer
Autorka asi není úplně při smyslech.Stačilo by napsat,že Šípa opravdu nemusíte.Mám vážné podezření,že ve Vašem případě by baterka byla úplně zbytečná.
Stanislav Jirm
Alenko, jestli z úvodu článku dobře chápu, vy jste nemocná. Ve vlastním zájmu, nezatěžujte se psaním a soustřeďte se na léčbu. Mnoho zdaru vám přeji.
Misot
Alenko, víte, že existuje kategorie humoru zvaný ČERNÝ? A hned Vás musím uklidnit (abyste se hned nerozepsala o rasismu), nejde o rasistický humor. Stejně jako Šípův vtip tam patří např.:
"Víte, co je největší potupa vegetariána? Být pohřben do masového hrobu."
Jiri ZAVADIL
Jediným správným kritériem, zda oblíbený pořad Všechnopárty má pokračovat, je sledovanost, nikoliv přihlouplé názory autorky článku, a sledovanost je tak vysoká, že ČT si je dobře vědoma, proč pořad nadále uvádí. Autorka článku je nemocná osoba, která by se dobře uplatnila v dobách komunistické normalizace. Budu doufat, že takové osoby jako je autorka, se už nikdy nedostanou k moci.
Ji Kami
dělat humor je hrozně těžký, pamatuju na pořady abeceda, kouzelník, šaráda, kterejm jsme se děsně smály jako děti...dneska při reprízách mi přijdou absolutně nevtipný a trapný...všechnopárty je zlatý, některý hosté jsou super, třeba Maryško nebo Čenský či Hanuš, to jsme se chechtali ještě tejden, Šípovi pevný zdraví a jen tak dál
Episkopi
To není vyhoření, to je spáleniště